Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – tudta meg a PestiSrácok.hu. A portál értesülései szerint kedd délután állították elő a nyomozók, kihallgatták, majd őrizetbe vették. 

A PestiSrácok információi szerint a vád Gyárfás ellen az, hogy húsz évvel ezelőtt Portik Tamást bízta meg Fenyő János meggyilkolásával. Portik Tamás már jogerős büntetését tölti az Aranykéz utcai robbantás és a Prisztás-gyilkosság megrendeléséért és a gyanú szerint ő adott közvetlen parancsot Jozef Rohác szlovák bérgyilkosnak Fenyő likvidálására. Szintén a PS információja szerint egy tizenegy évvel ezelőtti hangfelvétel is előkerült amin Portik és Gyárfás beszélgetése hallható.

Fenyő Jánost, a Vico sajtóbirodalom urát 1998. február 11-én este fél hat után, saját Mercedesében gyilkolták meg a Margit utca 4-es szám alatt, amikor megfogta a piros lámpa. A feltorlódott kocsisorban várakozó Mitsubishiből kiugrott egy férfi, aki az Agram 2000 típusú gépfegyveréből tizenkilenc lövést adott le Fenyő Jánosra. A lövedékekből négy találta el az áldozatot, így a médiavállalkozó azonnal meghalt. A merénylet után a tettes megszabadult géppisztolyától, sapkájától, kabátjától, kesztyűjétől, beszállt társai közelben lévő autójába, és elhajtottak a helyszínről.