XII. Aprólábak Néptánc Gála

KARCAG | A Dérynében tartotta szombaton a XII. Aprólábak Néptánc Gálát a Madarász Imre Egyesített Óvoda. A megjelent szereplőket, szülőket Gulyás Ferencé intézményvezető köszöntötte, majd Pánti Ildikó önkormányzati képviselő szólt a hagyományápolás, a néptánc tanítás fontosságáról.

A Pipás zenekar bemutatkozója után Csurka Sándor néptánc oktató bemutatója volt a refis gyerekekkel, majd Galsi – Nagy Andrea óvodapedagógus – énekes és Molnárné Győri Erika óvodapedagógus műsora következett.

Ezt követően a Madarász Imre Egyesített Óvoda Csokonai úti Óvoda Aprólábak tehetséggondozó műhely csoportja, a Györffy István Katolikus Általános Iskola 4. a osztálya, a Püspökladányi Egyesített Óvoda Intézmény Bokréta tehetséggondozó műhely csoportja, a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézmény tehetséggondozó műhelycsoportja lépett fel. Őket a Kisújszállási Höcögők gyermektánc csoport, a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola Csillagrózsa Hagyományőrző Néptánccsoportja és a berettyóújfalui Kökörcsin gyermektánc csoport követte. A napot a Madarász Imre Egyesített Óvoda Táncsics 17. és Táncsics 19. Óvodáinak Mákszem és Bíborka gyermektánc csoportja műsora zárta.

infoKarcag