Nem csitulnak a kedélyek Vona Gábor Jobbik elnök körül, akinek nem akarnak a radikálisabb jobboldaliak megbocsátani – számol be az Origo.

A Jobbik korábbi szimpatizánsa az ELÉG nevű Facebook oldalon nyilvánították ki nemtetszésüket az egykor radikális pártelnök felé.

 Vona bocsánatkérő levelével komoly politikai zakót mutatott be, hiszen ebben épp arról írt – amellett, hogy a kormányt ekézte – , hogy szerinte „Bécs az egyik legélhetőbb város” azonban néhány órával később már azzal volt tele a sajtó, hogy egy afgán migráns csak úgy mert épp rossz passzban volt megkéselt négy embert BÉCS-ben.

olvasható az oldalon. Vona ma már minden baloldali párttal – így Gyurcsányékkal is – egyezkedik fű alatt a választási együttműködésről, koordinálásról, Spinoza házba jár a liberálisokhoz bűnbánatot tartani, elrelativizálja a migrációs válságot, és legutóbb pedig az egykori SZDSZ-eseket idéző módon bocsánatot kért – kéretlenül – Lázár János miniszter nevében a bécsi bevándorlás okozta állapotot bemutató videójáért. Többek között ezeket róják fel a Jobbik elnökének.