Elkezdődött a néptáncosok tanéve is

TISZAFÜRED | 2017. szeptember 7-én, 17 órától tartották a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola taévnyitóját Tiszafüreden, az iskola székházában.

A Himnusz után Árvai Zsigmond igazgató köszöntötte a megjelent régi és új növendékeket, szülőket. Beszédében elmondta, hogy az iskola felkészült az új tanévre. Személyi állománya nem változott és minden kritériumnak megfelel, hogy a 2017/2018-as tanévben is működhessen a néptáncoktatás.

Árvai Zsigmond a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója

Röviden ismertette az elkövetkezendő tanév első félévének programjait. A próbák, fellépések mellett megrendezésre kerülnek az iskola hagyományos rendezvényei, családi programjai is, mint például a botvágó túra, őszi néptánctábor és adventi műsor.

Ezután Nagy Csaba néptáncpedagógus ismertette a tanév órarendjét. A próbákat Tiszafüreden idén is Árvai Zsigmond, Nagy Csaba és Nagy Csabáné tartja.

Nagy Csaba néptáncpedagógus

Az intézmény az idei évben is várja a táncolni vágyó fiatalokat, akik nappali tagozaton tanulnak és még nem töltötték be a 22. életévüket. Jelentkezni az iskola székházában lehet hétköznapokon délután 15 és 19 óra között Tiszafüreden.

MEGOSZTÁS