Ajándéközönnel zárult a pecasuli Jászjákóhalmán

JÁSZJÁKÓHALMA | A település 2016 szeptemberében csatlakozott a Tiszai Pecasulihoz és sikeresen vitte végig a program első évét. 2017. május 3-án került megrendezésre az idei tanév Pecsuli szakkörének zárórendezvénye.

A 24 fiatal horgászpalánta remekül teljesítette az elméleti és gyakorlati vizsgát is, ami után igazi ajándéközönben volt részük köszönhetően a helyi önkormányzat, az Energofish Kft., a Jászberényi Silurus Horgász Szaküzlet és a Tisza-tavi Sporthorgász K. N. Kft. felajánlásának. Külön köszönet illeti a Jászjákóhlami Sporthorgász Egyesületet a rendezvény lebonyolításáért, szervezésért. Az egyesület tagjai egy emberként segítették a gyerekek tanulását. Erzsike néni, aki nagy szeretettel tanította és tanítja a gyerekeket a horgászat mesterségére meghatódva mesélte, hogy micsoda élményt jelentettek a foglalkozások a tanulóknak. Horgászatból hazatérőben rendszeresen ellátogatnak hozzá növendékei, hogy beszámoljanak vízparti élményeikről és a nagy fogásról.

A „próbatételek” után jól esett a meleg ebéd és zárásként egy oklevelet is átvehettek a diákok, amin az állt: „….Pecasuli II. szakkörre jelentkezhet…”.

A 24 fiatal horgászpalánta remekül teljesítette az elméleti és gyakorlati vizsgát is (Fotó: Sporthorgász.eu)

Reméljük a jövő tanévben ismét találkozunk és hogy addig minél többször kell majd bekopogtatniuk Erzsike néni ajtaján.

Sporthorgász.eu